Enkle og gode pannekaker fulle av fiber, grønt og proteiner. Oppskrifta passer til en sulten voksen person. Jeg lagde 4 pannekaker, der to fikk masse fyll, og de to siste ble spist med syltetøy. Middag og dessert i ett, blir ikke bedre enn det!
Squashpannekaker
1 squash + 0,5 - 1 ts salt4 ss havregryn store
2 store ss cottage cheese
0,5 dl skummet kulturmelk
0,5 ts fiberhusk
Rasp squash, legg raspet over i en melsikt og bland med salt. La blandinga stå i ca 20 minutter, klem deretter ut vannet fra squashen. Bland squashstrimlene med havregryn, cottage cheese, fiberhusk og kulturmelk. La røra svelle i 10-15 minutter. Dekk en stekeplate med bakepapir. Bruk en spiseskje og fordel pannekakerøra til fire pannekaker, trykk deigen litt utover. Stekes på 220 grader i 15 minutter, da snur du pannekakene og stek videre i 5-10 minutter til.
Fyll
rapsolje2 sjampinjonger
1 sjalottløk
1 liten paprika grønn
ca 2 cm purre
2 tomater
Salt&pepper
Frisk basilikum og timian
Del sjampinjonger i skiver, og stek de i olje i en stekepanne. Hakk opp sjalottløk, paprika, purre og tomater. Når soppen begynner å bli ferdig har du i resten av grønnsakene. Smak til med salt og pepper. Ha i en håndfull frisk basilikum og timian helt på slutten.
Det så nydelig ut, har lagt deg til i blogglisten min - så da titter jeg innom igjen :)
SvarSlettSå hygggelig:) Håper du finner noe som frister!
SvarSlett