Istedenfor vanlig bacon brukte jeg noe som heter "bitar a la bacon". "Bitar a la bacon" lages av Hälsans Kök. Matvareprodusenten med det klingende slagordet; overraskende godt!
Det er første gangen jeg tester disse, og synes absolutt de var brukenes.Til sausen brukte jeg resten av salsaen som jeg lagde til falaflene.
![]() |
Min vidunderlige spiralizer. Den er faktisk ikke kjøpt på tv-shop, men på kafeen Helt Rått i Sandvika. |
3 ss gresskarkjerner
5 sjampinjonger
120 gr bitar a la bacon
1/2 søt rød paprika
5 ts grilla aubergine fra glass
1 ts rapsolje
Salsa
Vask og rens grønnsakene.Lag spagetti av squashen. Rist gresskarkjernene i en tørr stekepanne.
Sjampinjongen deles i biter og stekes i olje. Når soppen begynner å bli ferdig, tilsett baconet og paprika delt i ringer. La det hele surre i panna i 5 minutter. Tilsett salsa og grilla aubergine. La det hele surre noen minutter til.
Server squashgettien med tomatsausen, og dryss gresskarkjerner på toppen.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar