Dette er en glimrende hverdagsrett da den både er lett og rask å lage.
Pimp my Grete
1 pakke Quorn strimlor1 ts røkt paprika sterk
1 ts paprikapulver
1 ss soyasaus
1 ss rapsolje
Urtesalt, chilipulver og pepper
1 rød paprika, strimla
Tin quorn strimlor. Bland inn krydder, soyasaus og olje. Smak til med evt mer krydder. Del paprikaen i strimler. Stek de marinerte bitene og paprikaen i en panne. Legg deretter blandinga over i en ildfast form.
Strimlor kan også tilberedes fra fryst tilstand. Stek de da i olje, og ha i krydder, soyasaus og paprika når bitene har tint.
2 små gule løk, finhakka
1 ts rapsolje
2 epler, raspa
1 gulrot, raspa
2 ss skånsk sennep
2 ss chilisaus
2 ts tørka estragon
100 gr raspa västerbottenost
Vask, rens og hakk/rasp grønnsaker. Stek løken i olje i en panne til den er blank og myk. Ha i eple, gulrot, sennep, chilisaus og estragon. Bland godt, og la det hele surre noen minutter. Ha grønnsakene over i den ildfaste forma, strø over ost tilslutt.
Stekes i ovn på 220 grader i omlag 15 minutter.
Jeg serverte retten med en salat bestående av tomat, avokado og sukkererter. Ellers så er både blomkålrasp og pasta godt som tilbehør.
En knallgod rett klar for servering! |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar