fredag 29. juni 2012

Hjertesalat med "kjøttdeigfyll"

En av mine favorittblogger er Veganmisjonen. Forrige onsdag laget Jane en litt sunnere taco, der lefsene var bytta ut med salat. Ettersom jeg hadde hjertesalat i kjøleskapet, så var det jo bare å gå igang. Det ble ikke taco, men noe svært lignende...

veganmisjonen.blogspot.no


Ingredienser

6 hjertesalatblader
150 gr färs fra Quorn (liksom kjøttdeig)
4 sjampinjonger
1/4 gul løk
Salatbladene bør legges motsatt vei av hverandre, da blir det en stødigere "skål".
1/2 hvitløk uten fedd
1/2 rød paprika
2 ts grilla aubergine
4 ts Ajvar sterk
1 ts rapsolje
Pepper, cayennepepper





Tilbehør
Kesam
Tomat
Agurk
Oliven


Del sjampinjonger i skiver og løk i strimler. Finhakk hvitløk. La det hele surre i en stekepanne med rapsolje i noen minutter. Tilsett färs og paprika og stek videre. Ha i ajvar og grilla aubergine, smak til med salt, pepper og cayenne.
Vask hjertesalat og legg bladene på en tallerken. Ha kjøttdeigfyllet i. Server med kesam, tomat, agurk og oliven.


Ajvar fåes kjøpt i velassorterte dagligvarebutikker. 

Grilla aubergine bruker jeg mye for å få til grilla/røkte smak på en rett



Et glass cola til er ikke feil

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar