veganmisjonen.blogspot.no
Ingredienser
6 hjertesalatblader
150 gr färs fra Quorn (liksom kjøttdeig)
4 sjampinjonger
1/4 gul løk
Salatbladene bør legges motsatt vei av hverandre, da blir det en stødigere "skål". |
1/2 rød paprika
2 ts grilla aubergine
4 ts Ajvar sterk
1 ts rapsolje
Pepper, cayennepepper
Kesam
Tomat
Agurk
Oliven
Del sjampinjonger i skiver og løk i strimler. Finhakk hvitløk. La det hele surre i en stekepanne med rapsolje i noen minutter. Tilsett färs og paprika og stek videre. Ha i ajvar og grilla aubergine, smak til med salt, pepper og cayenne.
Vask hjertesalat og legg bladene på en tallerken. Ha kjøttdeigfyllet i. Server med kesam, tomat, agurk og oliven.
Ajvar fåes kjøpt i velassorterte dagligvarebutikker. |
Grilla aubergine bruker jeg mye for å få til grilla/røkte smak på en rett |
Et glass cola til er ikke feil |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar