veganmisjonen.blogspot.no
Ingredienser
6 hjertesalatblader
150 gr färs fra Quorn (liksom kjøttdeig)
4 sjampinjonger
1/4 gul løk
![]() |
Salatbladene bør legges motsatt vei av hverandre, da blir det en stødigere "skål". |
1/2 rød paprika
2 ts grilla aubergine
4 ts Ajvar sterk
1 ts rapsolje
Pepper, cayennepepper
Kesam
Tomat
Agurk
Oliven
Del sjampinjonger i skiver og løk i strimler. Finhakk hvitløk. La det hele surre i en stekepanne med rapsolje i noen minutter. Tilsett färs og paprika og stek videre. Ha i ajvar og grilla aubergine, smak til med salt, pepper og cayenne.
Vask hjertesalat og legg bladene på en tallerken. Ha kjøttdeigfyllet i. Server med kesam, tomat, agurk og oliven.
![]() |
Ajvar fåes kjøpt i velassorterte dagligvarebutikker. |
![]() |
Grilla aubergine bruker jeg mye for å få til grilla/røkte smak på en rett |
![]() |
Et glass cola til er ikke feil |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar