søndag 24. mars 2013

Frokostpannekaker

Ingenting er vel bedre enn å starte dagen med pannekaker til frokost? Dette er en av mange varianter frokostpannekakerøre jeg pleier å lage i helgene.

Frokostpannekaker

1 banan
1 egg
1 eple, raspa
1 dl sammalt hvete finmalt
0,5 dl sammalt hvete grovmalt
0,5 dl havregryn
0,5-1 ts salt
2 toppa ts bakepulver
1 ts kanel
1 ts vaniljesukker
3 ss cottage cheese
2 dl skummet kulturmelk
3 ss rapsolje

Mos banana i en food processor/stavmikser. Bland inn egg og raspa eple. Ha i det tørre, cottage cheese, kulturmelk og olje, bland godt. La røra svelle i et kvarters tid. Stek små pannekaker i olje i en stekepanne.

Server pannekakene med f.eks smør, syltetøy, sjokoladepålegg eller sukker.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar