onsdag 3. juli 2013

Gryterett dag 2

Restemat er festmat! 
Vel, det er kanskje et uttrykk som kan diskuteres... Men som oftest kan man lage mye digg av rester. Det ble igjen en liten porsjon av gryteretten jeg lagde i går. For å drøye den litt tilsatte jeg kidneybønner og creme fraiche. Grønn salat  og sakte bakte tomater ble servert ved siden av. Ettersom det er helg ble det også plass til dessert. 

Ovnsbakte tomater

5 små tomater
Del tomatene og bak de i ovnen på 120 grader i 2-3 timer

Restemat

Gryterett fra dagen før
40 gr kidney bønner
3 ts lett creme fraiche

Varm opp gryteretten i en kjele, på slutten av koketida tilsettes creme fraiche og bønner.

Grønn salat

7 blader vestfold salat
1/2 agurk delt i staver
Oliven
Friske urter (persille, løpstikke og basilikum)
Vårløk

Dessert

Jordbær
Vaniljesukker
Sukker
Tine lett dessert fløte








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar