Vel, det er kanskje et uttrykk som kan diskuteres... Men som oftest kan man lage mye digg av rester. Det ble igjen en liten porsjon av gryteretten jeg lagde i går. For å drøye den litt tilsatte jeg kidneybønner og creme fraiche. Grønn salat og sakte bakte tomater ble servert ved siden av. Ettersom det er helg ble det også plass til dessert.
Ovnsbakte tomater
5 små tomaterDel tomatene og bak de i ovnen på 120 grader i 2-3 timer
Restemat
Gryterett fra dagen før40 gr kidney bønner
3 ts lett creme fraiche
Varm opp gryteretten i en kjele, på slutten av koketida tilsettes creme fraiche og bønner.
Grønn salat
7 blader vestfold salat1/2 agurk delt i staver
Oliven
Friske urter (persille, løpstikke og basilikum)
Vårløk
Dessert
JordbærVaniljesukker
Sukker
Tine lett dessert fløte
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar