Som alt annet, så får man selvsagt kjøpt poser med tacokrydder i butikken. Jeg synes ferdigblandingene er altfor salte, og inneholder litt lite chili og spisskummen. Derfor pleier jeg å krydre tacoen selv. Istedenfor å finne fram 11 forskjellige krydderbokser hver gang du skal forberede fredagens høydepunkt, er det enkleste å fylle et glass med nok krydder til å vare noen uker.
Tacokrydder
2 ss grovmalt pepper2 ss hele spisskummen
4 ss malt spisskummen
4 ss paprikapulver
4 ss tørka persille
2 ss tørka oregano
3 ts røkt paprika sterk
2 ss cayennepepper
2 ss chilipulver (piri piri)
3 ts urtesalt
2 ss gurkemeie
Bland alle krydderne i et glass med lokk.
Har du en sart gane kan det være greit å ha i litt mindre av chilipulver og cayennepepper.
Liker du å lage måltid fra bunnen av, så kan du jo lage dine egne lefser. Jeg kan også anbefale deg å lage ananassalsa som en del av tilbehøret til tacoen.
Høres veldig godt ut! Skal definitivt lage dette :D
SvarSlettSå hyggelig:) Jeg lager et stort glass og bruker det til både taco, og annet som fortjener litt tacosmak:)
Slett