tirsdag 9. april 2013

Baconlover tester ferdigmat

Noen dager har man ikke like god tid til å lage middag. Da er ferdigmat lettvint og greit å ty til. Ofte kan ferdigmat være ganske smakløst, usunt og kjedelige greier. Disse grønnsaksbiffene smaker greit og inneholder mye grønnsaker. I tillegg kan de tilberedes rett i fra fryst tilstand.

For at middagen skulle være enkel og rask å lage brukte jeg tomatrester fra dagen før, og frosne brekkbønner. Det tok i underkant av 30 minutter å tilberede middagen.


Grønnsaksbiffer
Følg anvisning på pakka. Det kjappeste og enkleste er å tilberede de i mikro. De kan også tilberedes i stekeovn og i panne. 

Ovnsbakte tomater

4 tomater skåret i skiver
Tørka persille og basilikum
Skjær tomater i skiver, legg de i en ildfast form og strø over krydder. Stekes på 120 grader i 3 timer. 

Tomatene ble stekt dagen før, og varma i stekeovnen på 200 grader i 15 minutter. Alternativt kan du jo bare dele vanlig friske tomater i skiver, og servere sammen med de andre grønnsakene.

Grønnsaker

2 gulrøtter, raspa
0,5 agurk, delt i staver
2 ss gresskarkjerner, rista i tørr panne
2 ts rapsolje 
ca 3 dl brekkbønner
Maltdonsalt
Parmesan, revet

Rist gresskarkjernene i en tørr stekepanne på høy varme. Ta ut de ferdige kjernene, og varm opp litt olje i panna. Ta ut brekkbønner fra fryseren og stek de i noen minutter til de er varme. Legg over på fat, dryss over maldonsalt og revet parmesan.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar