mandag 10. september 2012

Lettvint dessert

Det er ifølge usikre og subjektive undersøkelser for lite dessertspising i Norge. Slik forskning bør man selvsagt ta seriøst. Det er derfor bare å hive seg rundt og gjøre  noen grep med livet.
Her er to enkle (og nesten helt like) varianter av eple- og vaniljekesam desserter.

Dessert 1

1 eple delt i biter
4 ts vaniljekesam
Bringebærsyltetøy
Kanel

Del eplet i biter og bland med kanel i en dyp tallerken. Dersom man er veldig glad i søtt, så går det jo selvsagt an å blande inn litt sukker også. Ha over vaniljekesam og syltetøy.



Dessert 2

1 eple
Kanel
3 ts vaniljekesam

Del eplet med en epledeler. Legg 3 ts med vaniljekesam på en tallerken. Dander eplene på tallerkenen, og strø over kanel.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar