mandag 20. august 2012

Snegler og bananer

En kombinasjon som nødvendigvis ikke høres ut som noen kulinarisk høydare. Det er det heller ikke. Når man er så heldig å ha en hage, er snegleplukking dessverre en nødvendighet. Eneste fordelen er at man kan bruke det som en unnskyldning til å spise mer dessert. Har man plukket mer enn 23 snegler er det klart man fortjener noe godt!



Varm banan med sjokolade

1 banan
10 gr Freia 70% mintsjokolade'
10 gr Lindt 90% sjokolade'
Bær fra hagen

Del sjokoladen i mindre biter. Skjær en sprekk i banana på tvers gjennom skallet og bananen. Pass på at du ikke skjærer i skallet i bunnen. Press sjokoladen ned i banana. Pakk aluminiumsfolie rundt, og stek på 200 grader i omlag 20 minutter. Steketida avhenger av hvor moden banana er. Den skal være myk når den er ferdig. Du kan selvsagt gjøre det samme på grillen.

*bruk vegansk sjokolade for å få en helt dyrefri rett.







Friske bær på siden gjør det hele enda bedre







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar