torsdag 19. desember 2013

Snadderkaker

Har du ennå noen kaker igjen før du har oppnådd de obligatoriske sju slaga? Da vil jeg anbefale deg å bake snadderkaker. Kakene inneholder masse smør, sukker og sjokolade - hva mer trenger man får å få julestemning? I tillegg er de svært enkle å lage.




Snadderkaker

300 gr smør
2,5 dl sukker
2 egg
7 dl hvetemel
1-2 plater kokesjokolade

Rør smør og sukker hvitt. Ha i et egg av gangen under omrøring. Tilsett hvetemel og hakka sjokolade, bland godt. Bruk en skje og legg deigklumper på et bakepapirkledt stekebrett. Du trenger ikke å forme kakene, de flyter ut under steking uansett.
Stekes på midterste rille på 190 grader i 10-15 minutter. Etter steking la kakene avkjøles på en rist. Oppbevares i en boks på et kjølig sted.







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar