tag:blogger.com,1999:blog-3446270198418700877.post6788004771600937942..comments2020-05-14T06:27:15.257+02:00Comments on Baconlover goes vegetarian: Ripsgelé!Anonymoushttp://www.blogger.com/profile/15260256289465981041noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3446270198418700877.post-84096247371258709592015-08-15T17:27:31.744+02:002015-08-15T17:27:31.744+02:00Takk, det er gjenbruk av diverse glass, er ganske ...Takk, det er gjenbruk av diverse glass, er ganske fornøyd med de selv også;) <br />Ja, det kreves enormt mye sukker dessverre, men vi får heller spise det litt sjeldnere. Selv er jeg ikke så glad i peanøttsmør på brødskiva, men ser for meg at komboen du beskriver må være knall! Søtt, syrlig og litt knas:)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15260256289465981041noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3446270198418700877.post-69746645502170928742015-08-14T09:25:30.366+02:002015-08-14T09:25:30.366+02:00Ripsgelé er kjempegodt med peanøttsmør som "p...Ripsgelé er kjempegodt med peanøttsmør som "peanutbutter and jelly sandwich"!<br /><br />Jeg lagde ripsgelé fra bær i hagen i fjor, men fikk et øyeblikks panikk da jeg målte opp ingrediensene og så hvor mye sukker som skulle nedi! EEek! Kort fortalt sløyfet jeg sikkert 1/3 av sukkeret og resultatet ble en temmelig syrlig gelé! Ooops. Det ble godt likevel, men nok ikke "som den skal være". Fint bilde med forskjellige glass, fryktelig søte :)Lakrisbloggenhttp://www.lakrisbloggen.nonoreply@blogger.com